Over ons

Mijn naam is Linda Klaver.
Naast mijn fulltime baan bij de Rabobank, probeer ik in mijn dagelijks leven zoveel mogelijk kennis te delen met particulieren en (startende) ondernemers, dit om deze mensen te informeren en te adviseren.
Met dank aan de Rabobank weet ik veel over bepaalde dingen op financieel gebied. Ik heb daar veel ervaring op gedaan en dit wil ik doorgeven aan de nieuwe generatie, mijn ervaringen delen lijkt me een perfect plan daarvoor.
LindaElke week vind je inspirerende ondernemers op mijn website. Zij kunnen je verder helpen op zakelijke gebieden.
Bepaalde wensen en behoeften van startende ondernemers kunnen door een kijkje op de site van mij worden vervuld.
Voor een startende ondernemer is het vooral belangrijk om aan marketing te doen, dat wilt zeggen dat jij als bedrijf moet inspelen op de wensen en behoeften van de klant en dat op een winstgevende manier.
Waarom marketing zo belangrijk is?
Mensen hebben ergens behoefte aan, dus de mensen hebben het gevoel dat er iets mist in het leven, daar gaan ze naar op zoek. Als deze mensen, dus de potentiele klanten dit vinden bij jou als bedrijf, dan kan je als bedrijf daar optimaal op inspelen, dit zorgt voor een goedlopende onderneming en vaste klanten!
Ik maakte gebruik van paar belangrijke tools om een goeduitziende mail te verzenden, denk aan MailChimp. Veel bedrijven maken ook gebruik van dit ideaal platform.