kinder verkleedkleding

Op zoek naar kinder verkleedkleding? Ga naar Feestwinkel Fiesta

Bent u op zoek naar kinder verkleedkleding in de buurt van Deventer? Kom dan langs Feestwinkel Fiesta. Geeft uw dochter bijvoorbeeld een kinderfeestje waar iedereen verkleed gaat dan is dit perfect.

Mijn ervaring met kinderkleding kopen bij Feestwinkel Fiesta

Toen mijn zusje jarig was gaf ze een kinderfeestje met haar vriendinnen. Ze wou graag dat iedereen verkleed kwam naar haar feestje alleen hadden wij nog geen verkleedkleren thuis. Dus dat moesten we nog ergens halen. Wij wonen in Overijssel dus Deventer was eigenlijk ideaal voor ons. Toen we naar de winkel toe gingen werden wij heel vriendelijk ontvangen en hebben wij onze wensen uitgesproken. Zij hebben ons goed geholpen en hebben de perfecte kleren gevonden. We hebben tegelijkertijd ook meteen ballonnen, slingers en andere accessoires gehaald. Later kon mijn zusje de kleren ook met carnaval aan dus hoefden we niet nog een keer in winkel op te zoeken. Dit bedrijf is zeer aan te raden als u op zoek bent naar verkleedkleding.

Interesse?

Kom bij interesse langs bij onze winkel en kijk even rond. Anders kunt u altijd nog bestellen op de website. Wij zien u graag langskomen.